Wesprzyj fundację

Wasze historie

Nałóg to ciężki drań. Żeby z niego wyjść trzeba być mistrzem świata!

Fundacja Nasze Dzieci pomogła już wielu osobom wyjść z nałogu. W sieci pojawiło się kolejne świadectwo. Tym razem to wzruszająca historia pracownika naszej firmy. Szymon podkreśla wsparcie otrzymane od pracodawcy i zdradza, co pozwala mu wytrwać w trzeźwości.
 Poruszające świadectwo Grzegorza

- Zanim sięgniesz po butelkę, chciałbym żebyś mnie posłuchał - takimi słowami zaczyna się nagranie, w którym Grzegorz opowiada o swojej walce z nałogiem.
Do czterech razy sztuka –  historia Beaty i Piotra

Do czterech razy sztuka – historia Beaty i Piotra

PUSTE JAJO
Historia Tymoteusza

Nasza historia zaczęła się 5 lat temu, kiedy po dwóch latach starań byłam w wymarzonej ciąży. Bylismy z mężem tak bardzo szczęśliwi, że w końcu nasza rodzina się powiększy. Snuliśmy plany na szczęśliwe życie w czwórkę.
Historia małej Ani

Jesteśmy małżeństwem od września 2009 roku. Mamy trójkę dzieci: Hanię (9,5 lat), Maćka ( 6,5 lat) i Alę ( 20 miesięcy). Na początku naszej drogi małżeńskiej, planowaliśmy 2 dzieci ale po nawróceniu uznaliśmy, że dziecko to błogosławieństwo i myśleliśmy o kolejnym. W lutym 2016 okazało się, że jestem w ciąży.